dilluns, 15 de juny del 2015

Fi i inici

Ja hem arribat a la fi lectiva del curs, i a la fi de l'esplai creatiu. Al IES JM Parra he tingut uns cursos molt interessants i he treballat molt a gust.

En relació a l'esplai creatiu, ha sigut una experiència molt gratificant, tot i que també m'ha donat prou feina. S'ha de dir que ho hem fet tot fora de l'horari lectiu, als esplais i altres hores que anàvem traent. A la fi hem creat i han actuat a una representació de dansa sobre la violència gratuïta. Ha estat molt interessant, va agradar al públic i l'han catalogat com a treball humil, innocent i molt correcte. Espere poder enllaçar el vídeo de la representació per exemple a aquest blog.

Després també han arribat inicis, que motiven i encoratgen. El motiu és el naixement d'una banda, La Sucro. A aquesta formació toquem: el meu germà la trompeta, un tuba, un clarinet i jo amb la bateria. Interpretem dixie, swing, latin, blues, populars valencianes amb arranjaments, ... Si voleu consultar concerts, vídeos, i demés podeu consultar la pàgina del facebook:
https://www.facebook.com/pages/La-Sucro-Band/1641260986095027

I això és tot, vos deixe tocant a la fi de la primavera i a l'inici de l'estimat estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sense quimeres